browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ao Nang och Lanta festival

Posted by on 2013-03-09

Tiden rusar iväg och ytterligare ett par veckor har passerat.

Förrförra tisdagen åkte vi till Imigration office i Krabi town för att förnya våra visum. Det tog ungefär en timme på Imigration office, men när vi kom trodde vi att det skulle ta betydligt längre. Det var rörigt och gick otroligt långsamt, men när lunchtid började närma sig satte personalen fart och när det väl blev vår tur gick det förhållandevis smidigt. Vi åkte sedan vidare till Ao nang där vi hade bokat 4 hotellnätter. Hotellet var bra med stora fina rum, det var otroligt mycket växter, så det kändes som att bo i djungeln. Tyvärr hade det blivit något missförstånd vid bokningen så första natten fick vi bo på andra våningen………

Comments are closed.