browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hugo kryper

Posted by on 2013-02-21

Hej,

Vi har fortsatt varit sjuka. Efter att Saga tillfrisknat åkte Pethra på en rejäl magsjuka och efter detta blev Hugo dunderförkyld och febrig. Nu är vi alla på väg att tillfriskna. Antagligen hade vi även i Sverige blivit sjuka, men det känns lite extra tråkigt att vi varit så mycket sjuka här.

Då det oftast varit någon av oss som mått lite dåligt har vi mest varit hemma eller vid stranden och poolen. Vi har hunnit med någon sväng in till Saladan och vi har varit på stranden Klong Ninh och njutit en dag. En kväll åkte vi och åt på en toppenrestaurang kallad L. Maladee.

Igår åkte en av Sagas kompisar hem. Saga tyckte det var jättetråkigt. Detta är lite av nackdelen att bo så här. När man hittat kompisar som man trivs med åker de hem. Just nu runt månadsskiftet februari-mars är det många familjer här som åker hem.

I tisdags hade Saga avslutning och uppvisning på cirkusskolan. Oj, vad de hunnit lära sig mycket på dessa få gånger, pyramider, konster i tyg och trapets, kompiskullebyttor mm. Det var imponerande att se.

Thailand2013-082

Det största som hänt  är nog att Hugo har lärt sig krypa, eller rättare sagt drar sig fram på magen. Vilken lycka att kunna ta sig bort från strandmadrassen och äta både sand och gräs, mmm så gott…… Hugo har fått ärva lite kläder och saker från en familj som åkt hem, bland annat en gåstol som han är överlycklig att åka runt i. Det är en rolig leksak , men den hade nog inte gått igenom säkerhetsklassningen i Sverige, så det gäller att vara med så han inte trillar ut.

Vi hörs!

Pethra, Tobbe, Saga och Hugo

Comments are closed.