browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Avfärd

Posted by on 2013-01-11

Då var det äntligen dags för den stora resan. Packade och klara tog vi taxi genom ett snöblaskigt Stockholm till Arlanda. Det kändes spännande och vi var alla förväntansfulla. När vi väl satt på det något försenade planet hade vi sådan tur att vi fick fyra säten och en babycot till Hugo. Så när vi fått middag och det var sovdags kunde Saga ligga på två säten och Hugo i sin babycot. Båda sov tills det var dags för frukost och landning. Värre var det med oss vuxna. Dessutom blev Tobbe matförgiftad på Arlanda, vi som trodde det var i Thailand vi skulle vara extra försiktiga med maten.

Framme i Phuket var det varmt och en mycket låååång väntan vid passkontrollen (över en timme).  Vi åkte sedan minibuss till vår lägenhet på Koh Lanta.

Efter nästan 22 timmars resande var vi då äntligen framme. Vi blev glatt överraskade över lägenheten som var större än vi trott. Vi åt en sen middag och sedan blev det sova av, i alla fall för Tobbe och Saga. Hugo var fortfarande inne i svensk tidsrytm och ville inte sova och då föll det Pethras lott att vagga och hyscha. Men hon fick i alla fall en rejäl sovmorgon dagen därpå.

Comments are closed.